EENS EEN STEWARDESS ALTIJD EEN STEWARDESS

Deel deze column
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ama
Ama
9 maanden geleden

Herkenbaarheid troef !
Mooi verhaal weer Siem!!

Marjon
Marjon
9 maanden geleden

Heel herkenbaar Simone, dit soort “klein of soms ook groot leed” als je noodgedwongen moet verblijven in een wachtruimte van een ziekenhuis. En of het nu typisch stewardess gedrag van je is vraag ik me af. Daarmee doe je je zelf te kort. Het getuigt eerder van een grote betrokkenheid bij en antennefunctie voor het welzijn van je medemens !!! Of dat nu bekenden van je zijn of niet. Dat siert je en zo ken ik je.

Marcel
Marcel
9 maanden geleden

Helaas zeer herkenbaar en prima omschreven .

Marjolein Verweij - Leijten
Marjolein Verweij - Leijten
9 maanden geleden

Wat is het toch fijn om met kleine dingen de wereld om je heen een beetje mooier te maken. En echt, daar ben je een kei in. En het verhaal is wederom erg leuk. Je ziet het ziekenhuis voor je. Dat heb je weer goed gedaan. Ik ben onwijs trots op je.

Scroll naar boven