Categorieën
Uncategorized

EENS EEN STEWARDESS ALTIJD EEN STEWARDESS

4 reacties op “EENS EEN STEWARDESS ALTIJD EEN STEWARDESS”

Heel herkenbaar Simone, dit soort “klein of soms ook groot leed” als je noodgedwongen moet verblijven in een wachtruimte van een ziekenhuis. En of het nu typisch stewardess gedrag van je is vraag ik me af. Daarmee doe je je zelf te kort. Het getuigt eerder van een grote betrokkenheid bij en antennefunctie voor het welzijn van je medemens !!! Of dat nu bekenden van je zijn of niet. Dat siert je en zo ken ik je.

Wat is het toch fijn om met kleine dingen de wereld om je heen een beetje mooier te maken. En echt, daar ben je een kei in. En het verhaal is wederom erg leuk. Je ziet het ziekenhuis voor je. Dat heb je weer goed gedaan. Ik ben onwijs trots op je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *