Categorieën
Uncategorized

DESIGNBALLEN

2 reacties op “DESIGNBALLEN”

Hartstikke goed geschreven. Heerlijk leedvermaak over domme en te rijke mensen. En wat heb je mooi verwoord dat de kerstversiering van schoonouders en onze ouders je nog ieder jaar blij maakt.

Hoi,

Deze reactie heb je nog van mij tegoed. Ik had niet door dat ik op de titel van het stuk moest klikken. Ik dacht weer eens dat het aan mij lag, als digibeet bedoel ik, haha. De Frederickes hebben het maar moeilijk in deze tijd. Arm schaap met zo’n moeder. En ik zie het decor ook voor me met Cor met zijn pretoogjes en zijn betoog voor de Blokker en Lidl: “kosten geen drol” Heerlijk. En Hans blijkt een ware stylist, haha. Leuk, zulke huiselijke verhalen. En het ligt allemaal al weer ver achter ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *